Årets høsttrender er her

Er det ikke litt godt med høst? Jo, sommeren er fantastisk – med sol og lette klær, men det er likevel noe helt spesielt med høsten. Nå er det nemlig tid for chunky knits, ankelstøvletter og kule skjerf. Høsten er den koselige årstiden, og motebildet reflekterer dette på alle fronter. Fra jordfarger til koseplagg – det er bare å glede seg.

Hvis du ønsker å oppdatere garderoben din denne høsten, er det noen plagg som er i vinden akkurat nå – og som kan være verdt å investere i.

Årets høsttrender

moteSkjørt er et nøkkelplagg akkurat nå, og det skal være langt, litt lengre enn knélengde. Dette høres kanskje litt bestemor-aktig ut, men slike skjørt fylte catwalkene i Paris og New York. Hvis du er ekstra tøff, kjøper du et slikt skjørt i sort eller brunt skinn.

Skinn er generelt i vinden for tiden, og du vil finne massevis av skinn i butikkene. Vesker og støvletter i skinn er jo klassikere som alltid vil være trendy, men nå stopper det altså ikke der. I tillegg til skjørt, vil du finne massevis av skinnjakker i butikkene denne høsten.

Ellers er 90-tallstilen fortsatt populær, og gjerne av det glamorøse slaget. Tenk gjerne på TV-serien Dynastiet, som kjennetegnes av det overdådige.

En uventet trend i år

Som nevnt ovenfor er jordfarger alltid populære når høsten slår inn, og det er de også i år – gjerne i litt dusere varianter enn de du kanskje er vant med fra tidligere år. Og nettopp derfor er det også svært overraskende at du i år også finner knallsterke fargetoner i motebildet. Om det er sterke fuschia-toner eller sitrongul, så er det in akkurat nå. Dette er den perfekte trenden for deg som ønsker å la sommeren vare litt ekstra lenge. På en trist og grå høstdag vil slike fargerike plagg virkelige kickstarte humøret, og sette farge på hverdagen.

Som alltid: vær deg selv

Trender kommer og går, det er derfor viktig å finne din personlige stil – og være deg selv. Du må gjerne velge lange skjørt, skinnplagg eller sterke fargetoner hvis det føles riktig, men det viktigste er at du føler deg komfortabel i høstklærne dine.