Leter du etter julegavetips?

Julegaver i dag skal som regel bety mer enn bare materielle gaver. Her er noen gode tips til julegaver.

Det er ikke mange månedene igjen til jul og om du har lyst til å unngå det store julestresset og spre ekstrautgiftene som julen bringer med seg, på flere måneder? Ja, da er det smart å sette i gang julehandelen nå. Det betyr at du bør jakte frem gode tilbud, og benytte deg av dem etter hvert som du finner dem. Men det går også an å kjøpe spennende gavekort på for eksempel youwish.no. Så hva kan du gi bort som ikke er materielt?

Hva med å gi bort bedre stil?

Om du kjenner noen unge, eller kanskje litt eldre som er interessert i å lære mer om mote, sminke og stil, så kan gavekort på kurs i dette være en spennende mulighet. Du kan for eksempel gi bort gavekort på sminkekurs, Spaweekend, personlig shopper, fiskepedikyr, Spa-behandling eller modell for en dag.

Kulinariske kursopplevelser

Folk blir stadig mer opptatt av å utforske mat og drikke. Kjenner du noen som har lyst til å lære seg mer teknikk innenfor matlaging? Eller som vil lære mer om vinens, ølens eller whiskeyens verden? Da kan du gi bort gavekort på matlaging, vin og mat i kombinasjon, Ølsmaking, Fjord cruise, Vinkurs og smaking, cupcake kurs, Sjokolade kurs, sushi kurs, eller et kurs i thaimat?

Naturopplevelser?

På vinteren våkner spennende deler av den norske faunaen til liv, og det betyr at naturen har et mangfold av spennende opplevelser å by på. Kanskje årets julegave til din mann eller far er å finne her? Du kan velge gavekort på for eksempel Kanefart, bjørnesafari, Moskussafari, hundekjøring, snøscootersafari og romantisk skoghytte.

Det finnes så mange muligheter at du trenger ikke lengre kjøpe på masse ting du ikke vet om mottageren vil ha, eller allerede har. Det å gi menneske rundt deg opplevelser og minner for livet, er enda mer viktig enn det å samle på ting som man ikke trenger. Vi nordmenn blir også stadig mer bevisste på det å drive med gjenbruk og dermed ikke kjøpe så mye.