Kjøp rimeligere streetwear

Streetwear er en klesstil som stadig er i utvikling. Stilen hadde sin oppstart på slutten av 70-tallet, og det var surferne som var først ute med en slik stil. Det som var viktig innenfor stilen, var at man skulle være kledd i behagelige klær.

Det var stort sett joggebukser og jeans som ble brukt når man gikk kledd i såkalt streetwear. Stilen endret seg mye i løpet av 80-tallet. Det var da stilen gikk fra å bli brukt av surfere til å bli brukt av personer i rap- og hiphopmiljøet. De hentet mye inspirasjon fra stilen, som allerede var mye brukt, men de satte også mye av sitt eget særpreg på den. Stilen fra 80-tallet er den stilen som henger mest igjen i dag når det kommer til streetwear.

Det er flere ting man kan se etter for å kjenne igjen streetwear. Til tross for at stilen alltid er i endring, så er det noen ting som alltid er som de har vært. Blant annet kan man se etter:

  • behagelige klær
  • joggebukser
  • store t-skjorter
  • caps
  • joggesko
  • plagg med store logoer
  • klær fra Adidas, Kangol og Reebok

Populært hos jenter og gutter

Streetwear har blitt populært både hos jenter og gutter. Det er nå flere nettsider som tilby streetwear, og man kan kjøpe dette tøyet mens man sitter hjemme i sin egen stue. En stor fordel med å handle på nett, er at man kan bruke en kupongkode når man handler. Kupongkoden vil være tilknyttet nettsiden, og gir en automatisk rabatt på det man kjøper. Dermed kan man nå få streetwear til en billigere pris. Det er ikke alle nettsider som tilbyr muligheten til å bruke av kupongkoder, så dette er noe man må sjekke ut i forkant.

Adidas sko

Ønsker man å begynne å kle seg i streetwearstilen, så er det mye inspirasjon å hente fra ulike nettsider. Når man først har funnet ut hva man vil kjøpe, kan man begynne med å finne plaggene på nett, og med å se etter de forskjellige kupongkodene som er tilgjengelige. Kupongkodene er tilgjengelige på egne nettsider, hvor man kan sortere etter den typen nettbutikker som man ønsker å finne kupongkoder til.