Gaver til Valentines Day

Denne dagen kommer hvert år, og det er bare de færreste av oss som egentlig vet hva vi bør kjøpe til vår kjære. Det skal ikke være for dyrt, men det skal ikke være for lite, og det skal helst være så romantisk som mulig.

kjæresten Det er jo ikke rart at gaven er vanskelig å kjøpe når det er så mange ting å ta hensyn til. Det som er viktig å huske på her, er at det enkleste kan ofte være det beste, og man har gjerne et budsjett som er verdt å holde for denne årlige markeringen av kjærligheten.

Følg hjertet

Det er neppe lurt å kjøpe en gave som ikke er et direkte ønske fra den som skal få gaven, i alle fall når det kommer til personlige ting som parfyme og sminke. De fleste jenter er ganske spesifikke når det gjelder hva de ønsker her, og det er fort gjort å bomme. Et godt tips kan være å gå for en opplevelse istedenfor en gave. Hvis kjæresten for eksempel har en favorittrestaurant, så kan gaven være en middag for to på akkurat den restauranten. Hvis man føler seg i det spandable hjørnet, så kan det være at en spadag hadde falt i smak, som vi skrev om tidligere. Det gjelder å tenke litt kreativt og gå for det man virkelig vet kjæresten vil sette pris på. En enkel og billigere variant er jo også et romantisk kort og en bukett blomster. Det er neppe noen jenter der ute som ikke smelter ved å få dette av sin kjære. Hvis en virkelig skal slå ut håret så kan en snike oppi yndlingssjokoladen i gaven også, det blir nok satt pris på.

Gaver til både han og henne

De samme tipsene gjelder for øvrig både for menn og kvinner. Menn er kanskje litt mindre kravstore, men det gjelder også for kvinnen å tenke på hva mannen liker og ikke liker. Ikke sats på en gave som du føler deg usikker på, og gå heller for noe som du vet vil falle i smak. På den måten sørger man for en trivelig kjærlighetsdag for begge parter og kan nyte hverandres selskap. Les mer om valentines-gaver till kjæresten her.