Oppdag nye og spennende motebutikker på nettet

Å kjøpe klær på nett blir stadig mer populært.

Finn en kjole til den neste store begiventheten på http://sofiamoore.no/. Sofia Moore er en svensk bedrift med nettbutikk som selger flotte kjoler til ulike anledninger, og som har et tydelig fokus på selskapskjoler til kvinner. Sofia Moore entret det norske markedet i 2014, og håper å utvide i tiden fremover. Siden har skreddersydde kjoler i et stort utvalg av stoff og farger. Sofia Moore tilbyr cocktailkjoler, brudepikekjoler, bryllupskjoler og festkjoler, i tillegg til sine egne kolleksjoner. Disse kolleksjonene er Classic, Noir, Diamond og Sofia. Her finner man selskapskjoler i ulike stiler. For eksempel er de noe mer temperamentsfulle kjolene fra Noir perfekte til selskap med cabaret- eller noirtema, i tillegg til maskeradeball og andre anledninger hvor en klassisk selskapskjole blir litt vel uskyldig. Butikken selger også matchende tilbehør.

Å bestille en kjole fra Sofia Moore betyr at man skreddersyr sin egen kjole. Du velger design, farge og legger ved dine mål. Ifølge kunder fungerer dette bra, og mange viser tilfredshet over å ha fått en kjole fra Sofia Moore som passer meget godt.

Sofia Moore tilbyr kunder en passformgaranti. Denne innebærer at butikken dekker kostnader opp til 500 norske kroner på kjoletilpasninger hos en skredder dersom man ikke skulle være fornøyd med passformen.

Gate i Tokyo

The Lees Shop

Dette er motebutikken på nettet for den som ønsker å utforske mote som er populær på i globalt perspektiv. Lees har mote for menn og kvinner, og spesialiserer seg på nye artikler med slim passform og snertne designdetaljer. Her finnes mange spennende merker fra japanske og koreanske designere som er populære blant østlige popstjerner. Grunnet den økende populariteten som koreanske popmusikk nå opplever i resten av verden, er disse klærne perfekte for de som ønsker seg det som de nye popidolene liker å gå i.