Konserter i Oslo

Hvis du tenker på å ta en tur til hovedstaden for å se en konsert, og skal overnatte i samme slengen – da kan det være lurt å ta inn på et hotell rundt Youngstorget. I dette området finner du nemlig flere av Oslos største og beste konsertscener.

Oslo er en by som er glad i musikk, og du finner en fullspekket kalender som byr på musikkopplevelser av ymse slag. Utvalget av konserter i Oslo er stort, og det er en konsert for alle – uansett hva slags musikk du liker.

”Det er veldig stort for norske artister å få spille her, og konsertene deres blir fort utsolgt.”

Her er tre av de største og beste konsertscener:

Sentrum Scene – Det er gode argumenter for å si at Sentrum Scene er Oslos beste konsertarena. Grunnen til dette er at selv om noen av de aller beste bandene spiller her, så er stedet såpass lite at det blir en helt egen, intim stemning. Det er også mange sitteplasser for dem som foretrekker å sitte fremfor å stå.

Rockefeller – Lillesøsteren til Sentrum Scene heter Rockefeller, selv om det er plass til noen hundre tilskuere også her. Rockefeller er kun et par steinkast fra Sentrum Scene, og har mange semi-store band på scenen. Det er veldig stort for norske artister å få spille her, og konsertene deres blir fort utsolgt. Her lønner det seg derfor å kjøpe billetten så fort som den kommer på markedet.

Oslo Spektrum – Oslo Spektrum er hele Norges storstue når det kommer til konsertopplevelser, og de største internasjonale navnene spiller her. Billettene kan ofte være litt dyre, men opplevelsen er som regel verdt hver eneste krone.