Ballkjoler og hip-hop

Ja, hvorfor ikke?

Hip-hop er ikke lengre en musikksjanger som er forbeholdt menn. Missy Elliot og Queen Latifah gjorde sammen med Lauren Hill denne sjangeren mer feminin. Selvfølgelig kan man også nevnte Beyonce og Destinys Child, men det har etter hvert gått mer over til å bli pop og RnB.

Mer feminin stil

Med kvinnenes inntog i hip-hop utviklet også streetwear en mer feminin stil med mer glitter og glamour og spennende farger. Så er spørsmålet, kan man kombinere ballkjoler og hip-hop? Det enkle svaret er ja. Ser du noen gang Lil Kim, Eve eller Nicky Minaj dukke opp i joggebukser på den røde løperen? Alt handler om tilbehøret og den stilen du legger opp til. Finkjole eller joggebukse, de kan begge gå for streetwear. Rapperen Mz 007 er også av den mening at finkjoler og hip-hop går sammen som hånd i hanske.

Hvordan sette det sammen? 

Som sagt, så ligger alt i tilbehøret. Selve ballkjolen trenger ikke være lang, den kan også være kort. Den kan være i forskjellige typer stoff, og med forskjellige typer pynt. Spesialbestiller du kjolen vil du også få en kjole slik du ønsker den, det betyr at du kan få på forskjellig pynt som passer til streetwear stilen.

Med en kort kjole får du også mulighet til å vise frem et par knallkule sko. De kan være veldig feminine med masse bling på eller du kan gå for joggesko og sneakers som passer til i fargene. Det viktige er at du følger opp og har tilbehør som også passer til sko og kjole.

Tilbehøret

Begynner du på toppen, er det kult med en hatt som passer perfekt til antrekket. Du kan jo selvfølgelig ta den helt ut slik som Nicky Minaj gjør med jevne mellomrom og ha helt ville farger på hatt, klær og tilbehør. Men det er faktisk ikke nødvendig. Ethvert antrekk som er komfortabelt og er gjort mer glamorøst kan gå for å være streetwear.

Ikke glem store og spennende smykker, øredobber og armbånd. Det er heller ikke feil med litt skinn eller lær i et slikt streetwear antrekk.