Hvordan beskytte mobilen mens du skater

Mobil og skateboard – passer det egentlig sammen? Kan du ta med deg mobilen når du skater til skolen? Svarer på dette er selvfølgelig ja, men mange trenger noen tips til hvordan man kan beskytte mobilen – og de kommer i denne artikkelen.

Som vi skal se, er deksel til mobiltelefonen en viktig del av beskyttelsen. Med et slikt deksel kan du føle en ny trygghet for at både du og mobilen kommer velberget frem.

Skating – ta vare på både deg selv og mobilen

Alle som elsker skateboard vet at dette er en aktivitet som fra tid til annen innebærer en viss risiko. Eget liv og helse sikrer man ved å velge fornuftige steder å skate på, gjøre triks som er innenfor rekkevidde av egne ferdigheter, og sist men ikke minst ved å ha på seg nødvendig utstyr som hjelm og beskyttere for albuene. Men det er ikke bare kroppen som skal tas vare på, de aller fleste har jo også med seg mobilen når de er ute på gatene. Man ønsker jo å holde kontakt med andre mens man er ute, følge med på hva som skjer på sosiale media, og ha muligheten til å ringe hvis det skulle skje noe. Derfor har mobilen blitt en uunnværlig del av skaterens streetwear. Siden mobiler i dag er ganske så kostbare, og en ny ofte koster fra 5 000 til 10 000 kroner, er det viktig å passe på at mobilen ikke blir skadet når man utfører de mest elleville triksene eller surfer ned de bratteste bakkene. Men hvordan kan man sørge at mobilen er trygg underveis?

Deksel sparer deg for mange bekymringer

I dag er det lett å få tak i deksler som kan beskytte mobiltelefonen underveis. Noen ganger blir deksel fremstilt som bare en trendgreie, men realiteten er at deksel også har en viktig praktisk funksjon. Det betyr selvfølgelig ikke at du bare kan glemme at mobilen skal matche med stilen din ellers! Men husk også på det praktiske, både at dekselet skal være riktig tilpasset nettopp din modell, og at du tenker over hvilket materiale som er best egnet til å ta av for eventuelle støt.