Streetwear, opphavet til alle trender!

Under alle dagene på New York Fashion week ligger fokuset høyt på hva stjernene ankommer i. Streetwear er mer eller mindre opphavet til alle trender med sine særpreg.

streetwear

It-plagg innen streetwear er lag på lag i høst

  • En oversized jakke i forskjellige stoffer, som skinn og pels
  • Korte bukser med synlig ankel
  • Klær i samme nyanser
  • Store og små vesker
  • Fottøy i forskjellige mønstre, flere meget enkle
  • Naturlig stylet hår

Pariserinnen i fokus – chic, men praktisk

Streetwear høsten 2016 oser av pariserinnen. Det er flotte antrekk med en større jakke over, noe som skaper en flott kontrast mellom det feminine og det praktiske.

Det henger fortsatt igjen litt skinny bukser, men de holder på å bli byttet ut med litt løsere klær. Buksene har enten vid kant nederst, eller ankelen er synlig. Skjerf og luer florerer. Hippie-trenden fra i fjor henger fortsatt noe igjen, og lag på lag er i motebildet nå. Det skal være chict, men praktisk!

Uansett hvilken trend du finner fram til innen streetwear, så er det godt dosert med glamorøs, men behagelig stil. Den sofistikerte, men kreative kvinnen er i lyset. Pariserinnen velger og en hatt eller lue, og har solbriller på. Denim er også en del av motebildet, der stjernene har tatt fram både jeansene og snekkerbuksene.

Fashionweek non stop!

Når Fashionweek starter, er det alltid like spennende å se hva stjernene bærer på kroppen. Her henter designerne mye inspirasjon, og på den måten er også motebildet godt påvirket av menneskets syn på seg selv.

Når du finner dine favoritter blant høstkolleksjonene, husk å ta med deg at fargetonene er mer eller mindre like. Lag på lag er et must, og du må gjerne kombinere en penere kjole med en litt større bag, eller noe annet som får fram pariserinnen i deg. Det aller viktigste er at du får fram din behagelige side i en hektisk hverdag. Det bor en pariserinne i oss alle  – hvordan ser din ut?