Det skal være skinnende hvitt

Hvitt finnes faktisk også i flere nyanser, og dermed er det mange valgmuligheter med denne fargen som grunnpalett. Matchende hvitt på forskjellige deler av kroppen går også fint an, men uansett er det blendende hvitt som er det heteste nå som våren står for døren.

Hvite tenner symboliserer god helse, og derfor gjelder det å ta godt vare på dem og sjekke smilet ofte i speilet. Når man har hvite tenner passer det ekstra godt å ha matchende hvitfarge et annet sted på kroppen, for eksempel med hvite sko eller sneakers så det blir hvitt både øverst og nederst. Hvite sko samler skitt og flekker fortere enn alle andre farger, så ha rensemidler og kluter tilgjengelig for å vedlikeholde fargen.

 

Hvitt går aldri av moten, og kan kombineres med det meste

Hvite t-skjorter er aldri feil å ha på seg, og dersom det er en logo eller trykk på t-skjorten er det for mange hvitt som er den beste bakgrunnsfargen. Som nevnt er det veldig lett å oppdage flekker på hvitfarge, så hold godt øye med t-skjorten og pass på at den alltid ser plettfri ut. Pass også på at det bare er annet hvitfarget tøy du vasker den sammen med i maskinen, for å holde på fargen så lenge som mulig.

Hvitt regnes også som forstørrende og fremhevende, så da er det straks mange muligheter som åpner seg. En hvit topp og mørk bukse gjør at overkroppen blir fremhevet, mens det motsatte kan være flatterende for andre, alt etter kroppsfasongen.

For mange minner hvitt om 60- og 70-tallet, så du kan fint ha fargerikt tilbehør med en stil som minner om gamle dager for å sette ekstra spiss på basisfargen. Det ser også veldig spennende ut med lag på lag med hvitfarger som kanskje blir lysere og lysere eller mørkere og mørkere.