Det beste innen streetwear i 2019

Med vår og sommer rett rundt hjørnet, er det på tide med litt farger i garderoben. Total-white-looken fra 2018 er fortsatt aktuell i høyeste grad, men nå kan dette fint kombineres med fargerike innslag. Sportsklær er fremdeles noe av det kuleste man kan gå med, noe som gjør at man lett kan kombinere mote med komfort.

Komfort med Adidas

stadFørst ut med noen av de kuleste trendene for 2019 er tyske Adidas. Originals-serien er varemerkets flaggskip innen streetwear og urbane klær, og dette året har de tradisjonelle joggeskoene fått en skikkelig overhaling. Hvit er fortsatt en farge som går igjen blant flere modeller. Nytt av året er ekstra reflekser på skoene, noe som gjør det tryggere å jogge i mørket. Ellers byr Adidas på flotte plagg med både neon- og kamuflasjemønster. Skoene skal være behagelige, og opptil flere modeller har overdeler i varemerkets patenterte Primeknit-strikk.

Fargerike innslag fra Nike

Amerikanske Nike har også farget den røde tråden hvit i år. Det som er unikt i 2019 er satsingen på sterke farger, med limegrønt som signaturfarge for kolleksjonen. For de som ser etter noe litt mer nøkternt, anbefales det å sjekke ut kapselkolleksjonen til den amerikanske kunstneren Eva Magill-Oliver. Topper, shorts og tights er prydet med vakre penselstrøk i pastellfarger og er perfekt for lyse vår- og sommerdager. Nike har også valgt å ha økt fokus på komfort, og da særlig for damekolleksjonen. Når det kommer til sko, er det 80- og 90-tallet som gjelder, med stive overdeler og tykke såler. Den gjennomsiktige sålen er også tilbake.

Hipsternes favorittmerke med nye trender

Selv om det USA-baserte merket Supreme har holdt på i mer enn 22 år, er det først de siste par årene de virkelig har kommet på kartet. Dette er ikke bare takket være influensere og kjendiser, men også strategiske samarbeid med noen av verdens største merkevarer. Enten man trenger en rumpetaske, som har blitt et fast innslag i de fleste garderober siden 2018, eller en varm hettegenser, har Supreme det meste. I tillegg til flotte plagg med den karakteristiske, rødfargede logoen, lager Supreme også samleobjekter i begrenset antall. Blant de nyeste innslagene finner vi målestokker og dusjhetter.